Gemeente Nieuwegein

De aanleg van snel internet is van cruciaal belang voor de bewoners en bedrijven in het buitengebied van de gemeente Nieuwegein.  Steeds meer mensen maken gebruik van internet diensten en bedrijven in het buitengebied kunnen eigenlijk niet meer zonder.

In de komende maanden komt de gemeente Nieuwegein samen met het Programmabureau Utrecht-West met een plan om de aanleg van snel internet in het buitengebied te faciliteren. Als start van de interessepeiling is er een informatieavond gepland. Onderstaand vindt u de datum, tijd en locatie. Ook kunt u de uitnodigingsbrief lezen die tevens via de post verstuurd is aan de bewoners van het buitengebied van Nieuwegein.

Datum: 24 mei 2017
Tijd: 19:00
Locatie: Fort de Batterijen, Overeindseweg 25a, Nieuwegein
PDF uitnodiging informatieavond gemeente Nieuwegein

AANMELDEN ALS BUURTAMBASSADEUR?

Wilt u ons helpen om snel internet te realiseren in het buitengebied? Meld u zich dan aan als buurtambassadeur door uw naam en adres in een mail te sturen naar info@snelinternetbuitengebied.nl. Zodra er meer nieuws is over de planning wordt u benaderd. Wilt u meer weten over de achtergrond hiervan, bekijk dan de overige pagina’s van deze website.

Indien u op de hoogte gehouden wilt worden over de ontwikkelingen op het gebied van snel internet, mail dan uw e-mailadres door naar info@snelinternetbuitengebied.nl. Wij nemen u dan op in ons nieuwsbrief bestand.