Gemeente Nieuwegein

De aanleg van snel internet is van cruciaal belang voor de bewoners en bedrijven in het buitengebied van de gemeente Nieuwegein.  Steeds meer mensen maken gebruik van internet diensten en bedrijven in het buitengebied kunnen eigenlijk niet meer zonder.

Er is gestart met de interessepeiling in de gemeente Nieuwegein. Als start hiervan heeft er een informatieavond plaatsgevonden op 24 mei 2017 bij Fort de Batterijen. Bent u overtuigd dat u mee wilt werken aan dit initiatief? Dan verwijzen wij u graag door naar de inschrijfpagina.

De doelstelling is behaald! Nog niet ingeschreven? Doe dat dan alsnog nu het nog kan.

 

Nieuwsbrieven
Er is om de twee weken een nieuwsbrief verstuurd naar de ingeschreven. Hieronder kunt u de verstuurde nieuwsbrieven vinden en alsnog lezen.

De huidige stand van het percentage van uw gemeente vindt u op deze pagina.

AANMELDEN ALS BUURTAMBASSADEUR?

Wilt u ons helpen om snel internet te realiseren in het buitengebied? Meld u zich dan aan als buurtambassadeur door uw naam en adres in een mail te sturen naar info@snelinternetbuitengebied.nl. Zodra er meer nieuws is over de planning wordt u benaderd. Wilt u meer weten over de achtergrond hiervan, bekijk dan de overige pagina’s van deze website.

Indien u op de hoogte gehouden wilt worden over de ontwikkelingen op het gebied van snel internet, mail dan uw e-mailadres door naar info@snelinternetbuitengebied.nl. Wij nemen u dan op in ons nieuwsbrief bestand.