Gemeente Oudewater

De aanleg van snel internet is van cruciaal belang voor de bewoners en bedrijven in het buitengebied van de gemeente Oudewater. In de komende periode werkt de gemeente Oudewater samen met omliggende gemeenten en het Programmabureau Utrecht-West om de aanleg van snel internet in het buitengebied te faciliteren. Er is inmiddels van start gegaan met de interessepeiling in de gemeente Oudewater.

Voor de start van de campagne zijn er twee informatieavonden georganiseerd. Deze hebben plaatsgevonden op 12 en 13 april 2017. Bent u overtuigd dat u mee wilt werken aan dit initiatief? Dan verwijzen wij u graag door naar de inschrijfpagina.

De doelstelling is behaald! Nog niet ingeschreven? Doe dat dan alsnog nu het nog kan.

Nieuwsbrieven
Er is om de twee weken een nieuwsbrief verstuurd naar de ingeschreven. Hieronder kunt u de verstuurde nieuwsbrieven vinden en alsnog lezen.

– Nieuwsbrief 1

– Nieuwsbrief 2

– Nieuwsbrief 3

– Nieuwsbrief 4

– Nieuwsbrief 5

– Nieuwsbrief 6

– Succesbericht

– Extra nieuwsbrief 1

– Extra nieuwsbrief 2

– Extra nieuwsbrief 3

De huidige stand van het percentage van uw gemeente vindt u op deze pagina.

AANMELDEN ALS BUURTAMBASSADEUR?

Wilt u ons helpen om snel internet te realiseren in het buitengebied? Als buurtambassadeur heeft u een actievere rol in het initiatief door bijvoorbeeld mensen in uw omgeving te activeren om ook in te schrijven. Lijkt u dit wat? Meld u zich dan aan als buurtambassadeur door uw naam en adres in een mail te sturen naar info@snelinternetbuitengebied.nl. Alvast bedankt voor uw aanmelding.

Indien u op de hoogte gehouden wilt worden over de ontwikkelingen op het gebied van snel internet, mail dan uw e-mailadres door naar info@snelinternetbuitengebied.nl. Wij nemen u dan op in een nieuwsbrief bestand.

Ook als u verdere vragen heeft, kunt u deze mailen naar ons mailadres. U krijgt vervolgens zo snel mogelijk een reactie.