Gemeente Utrecht

De aanleg van snel internet is van cruciaal belang voor de bewoners en bedrijven in het buitengebied van de gemeente Utrecht. In de komende periode werkt de gemeente Utrechtsamen met omliggende gemeenten en het Programmabureau Utrecht-West om de aanleg van snel internet in het buitengebied te faciliteren. Wij beginnen zeer binnenkort aan de interessepeiling in de gemeente IJsselstein. Houd deze pagina in de gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Dit kan door uw emailadres door te geven aan info@snelinternetbuitengebied.nl.
Er is inmiddels gestart met de interessepeiling in de gemeente Utrecht. Voor de start van de campagne heeft er een informatieavond plaatsgevonden op 12 juni 2017. Bent u overtuigd dat u mee wilt werken aan dit initiatief? Dan verwijzen wij u graag door de inschrijfpagina.

Nog niet ingeschreven? Doe dat dan alsnog nu het nog kan.

Nieuwsbrieven
Er is om de twee weken een nieuwsbrief verstuurd naar de ingeschreven. Hieronder kunt u de verstuurde nieuwsbrieven vinden en alsnog lezen.

 De huidige stand van het percentage van uw gemeente vindt u op deze pagina.

AANMELDEN ALS BUURTAMBASSADEUR?

Wilt u ons helpen om snel internet te realiseren in het buitengebied? Als buurtambassadeur heeft u een actievere rol in het initiatief door bijvoorbeeld mensen in uw omgeving te activeren om ook in te schrijven. Lijkt u dit wat? Meld u zich dan aan als buurtambassadeur door uw naam en adres in een mail te sturen naar info@snelinternetbuitengebied.nl. Alvast bedankt voor uw aanmelding.
Indien u op de hoogte gehouden wilt worden over de ontwikkelingen op het gebied van snel internet, mail dan uw emailadres door naar info@snelinternetbuitengebied.nl. Wij nemen u dan op in een nieuwsbrief bestand.
Ook als u verdere vragen heeft, kunt u deze mailen naar ons mailadres. U krijgt vervolgens zo snel mogelijk een reactie.