Gemeente Woerden

De aanleg van snel internet is van cruciaal belang voor de bewoners en bedrijven in het buitengebied van de gemeente Woerden. In de komende periode werkt de gemeente Woerden samen met omliggende gemeenten en het Programmabureau Utrecht-West om de aanleg van snel internet in het buitengebied te faciliteren.

De campagne in de gemeente Woerden is gestart. Hiervoor is een informatieavond georganiseerd, deze heeft plaatsgevonden op de avond van 19 april in Woerden. Bent u overtuigd dat u mee wilt werken aan dit initiatief? Dan verwijzen wij u graag door naar de inschrijfpagina.

De doelstelling is behaald! Nog niet ingeschreven? Doe dat dan alsnog nu het nog kan.

Nieuwsbrieven
Er is om de twee weken een nieuwsbrief verstuurd naar de ingeschreven. Hieronder kunt u de verstuurde nieuwsbrieven vinden en alsnog lezen.

De huidige stand van het percentage van uw gemeente vindt u op deze pagina

AANMELDEN ALS BUURTAMBASSADEUR?

Wilt u ons helpen om snel internet te realiseren in het buitengebied? Meld u zich dan aan als buurtambassadeur door uw naam en adres in een mail te sturen naar info@snelinternetbuitengebied.nl. Zodra er meer nieuws is over de planning wordt u benaderd. Alvast bedankt voor uw aanmelding.

Indien u op de hoogte gehouden wilt worden over de ontwikkelingen op het gebied van snel internet, mail dan uw emailadres door naar info@snelinternetbuitengebied.nl. Wij nemen u dan op in een nieuwsbrief bestand.

Ook als u vragen heeft, kunt u deze mailen naar info@snelinternetbuitengebied.nl. U krijgt vervolgens zo snel mogelijk een reactie.