Wat gaan we doen?

Wat hebben we aan supersnel internet?

Wat hebben we nodig?

Hoe kunt u ons helpen?

Wat hebben we aan supersnel internet?

Internet is, net als in de dorpen waar het al aanwezig is, een voorwaarde voor de leefbaarheid. Met supersnel internet kunnen we ‘zorg op afstand’ realiseren voor mensen die dat nodig hebben, kunnen onze kinderen hun huiswerk op een normale manier doen en hun studie online volgen. Bedrijven in het buitengebied kunnen hun bedrijfsvoering weer normaal uitvoeren en natuurlijk ook meedoen met de technologische ontwikkelingen die in zich in hoog tempo in onze maatschappij voordoen.

Wat hebben we nodig?

Dat de buitengebied bewoners zich inschrijven, dit initiatief ondersteunen en de boodschap verspreiden. Het succes van dit initiatief van programmabureau Utrecht-West, bewoners en DICO Breedband B.V. hangt af van hoeveel huishoudens en bedrijven zich uiteindelijk aansluiten. We moeten de 60% inschrijvingen halen!

DIT IS ONZE EENMALIGE KANS OM SNEL INTERNET VIA GLASVEZEL TE REALISEREN

Hoe kunt u ons helpen?

Door deze pagina te liken op Facebook en uw buurtgenoten te vertellen over dit initiatief en hen te vragen om zich ook te laten inschrijven. Gebruik ook buurt Whatsapp groepen om dit bericht te verspreiden. Deze eenmalige actie moet slagen om snel internet te realiseren. Wacht niet tot uw buurman zich inschrijft, schrijf u nu in.

John Hoogland - Harmelen

"Weg met de schotels!"

Aswin Boere - Oudewater

‘'Het Buitengebied digitaal toekomstbestendig maken.''

Henny Ekelschot - Harmelen

Harry de Wit - Harmelen

"Snel internet in buitengebied is noodzaak."

Paul van Miltenburg - Harmelen

"Techniek is mijn passie en probeer deze altijd als verlengstuk van ons leven te laten zijn. Daarom sta ik ook achter glasvezel kabel omdat deze techniek vele malen beter is dan het ouderwetse koper draadje. "

Jan Bloemheuvel - Woerden

Jan Spruit - Harmelen

"Volgens mij moeten we voor een aanmelding van 100% gaan."